Kees Marcelis

K

Met zijn oog voor detail kan Kees Marcelis iets bijzonders ontwaren in het alledaagse. Hij weet je mee te nemen in zijn wereld door goed te kijken, te luisteren en te schetsen. Goed luisteren en in de huid kruipen van de opdrachtgever is hierbij altijd het uitgangspunt. Zijn authentieke stijl kenmerkt zich door kleur, een sterk lijnenspel en een krachtig lichtplan.

Goed luisteren en begrijpen wat de wensen van de opdrachtgever zijn. Dat is waar het om draait.

Kees Marcelis wist al heel jong dat hij ontwerper wilde worden, al is het woord ontwerper inmiddels achterhaald. In het begin van zijn carrière begon hij aan de binnenkant van een gebouw als interieurarchitect, inmiddels is hij ook naar buiten getreden en ontwerpt hij samen met het team van Studio Kees Marcelis in Oosterbeek complete gebouwen. Zijn ervaring als interieurarchitect neemt hij nog altijd mee in zijn ontwerpen: hij ontwerpt altijd van binnen naar buiten.

 

Studio Kees Marcelis heeft een bijzondere blik op de wereld die ze graag willen delen. Zij zien wat de werkelijkheid zou kunnen zijn en weten dat alles iets moois in zich heeft. Voor iedere opdracht, zowel voor bedrijven als particulieren heeft Studio Kees Marcelis specialisten in huis op het gebied van interieur, architectuur, tuin- en landschapsinrichting en productontwerp. Samen met een netwerk van leveranciers en fabrikanten werken ze samen met de opdrachtgever aan een optimaal project. Een strakke stijl hoeft niet per sé koud te zijn is de overtuiging. Het streven is altijd om een interieur en exterieur lang houdbaar te laten zijn.

Een strak, warm interieur ontwerpt Studio Kees Marcelis het liefste. Al is de perceptie vaak dat strak en warm niet samen kunnen omdat bij strak alleen wit, roestvaststaal, kil en koud hoort. Deze combinatie heeft echter alles te maken met belichting, belijning en ruimtelijkheid.

Wilt u meer zien van Kees Marcelis, bezoek dan zijn website.

www.keesmarcelis.nl

Afspraak maken

Verkopende makelaar

Bosman Rietbergen Makelaars
Rijksweg 58
6921 AJ Duiven
T 0316 263 634

E info@bosmanrietbergenmakelaars.nl I www.bosmanrietbergenmakelaars.nl