Kavel 2

1.234m²
2

Kavel en woning informatie

Op deze ruime kavel binnen project ‘Westreenen’ biedt genoeg ruimte voor de bouw van uw droomvilla. Om het landschappelijke rustige beeld van Westreenen te waarborgen, maar ook uw privacy, worden alle erven afgescheiden met prachtige hagen. Ook worden er wadi’s aangelegd langs de achtertuinen van de bouwpercelen. Zo blijft een open zicht behouden.

Het bouwplan van uw villa wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

De kenmerken van kavel 2

  • Totaal ca 1230 m2 groot.
  • Bouwvlak is 150 m2 groot.
  • Bestemmingsvlak wonen is 195 m2 groot.
  • Vraagprijs € 375.000,-
Bestemmingsplan
Kavelpaspoort

Woning voorwaarden van kavel 2

  • Er kan maximaal 1 vrijstaande woning gebouwd worden binnen het aangegeven bouwvlak.
  • De maximale goothoogte van de woning bedraagt 5,0 meter, de maximale bouwhoogte 9,0 meter.

 
Woning inspiratie
Om u een idee te geven van de mogelijkheden op ‘Westreenen’, heeft Kees Marcelis een drietal voorbeeldwoningen uitgewerkt met een sterk lijnenspel. Dit straalt rust, kracht en karakter uit. Uiteraard heeft hij in zijn ontwerpen rekening gehouden met de ruimte, het fraaie uitzicht en de stand van de zon.

Hieronder kunt u het PDF bestand downloaden van Bouwkavel 2. Daarin vindt u alle specificaties en de belangrijkste randvoorwaarden voor de bouw van uw droomwoning. Het kavelpaspoort is voor uw gemak opgesteld en bespreken we graag met u door. In specifieke situaties kunnen soms andere regels gelden.

Kavelpaspoort 2

Inspiratie Villa B

Deze villa valt op door haar rieten zadeldak en de donkere houten gevel. Door de combinatie van deze opvallende kenmerken heeft de villa een stoere maar toch karakteristieke uitstraling. De fraaie houten kolommen geven een landelijke twist aan deze moderne langgerekte villa.

Bekijk de impressie

Afspraak maken

Verkopende makelaar

Bosman Rietbergen Makelaars
Rijksweg 58
6921 AJ Duiven
T 0316 263 634

E info@bosmanrietbergenmakelaars.nl I www.bosmanrietbergenmakelaars.nl