Unieke locatie

De Liemers
1

Op een steenworp afstand van Arnhem en Doetinchem ligt in de Gelderse streek ‘De Liemers’ het idyllische dorpje Loo.

De Rijksmonumenten Sint-Antonius Abt Kerk en het Huis Loowaard illustreren de historie van Loo. Een rijk sociaal leven met tal van verenigingen en eeuwenoude tradities maken van Loo een karakteristiek, eigentijds dorp. Vrij wonen èn de vrijheid om uw woonwensen zelf te bepalen. In Loo worden deze wensen werkelijkheid.

Bijzonder vrij wonen

Het gebied Westreenen, dat haar naam ontleent aan de vroegere eigenaar, vindt u aan de noordzijde van de Loostraat. Één van de linten van het dorp. De karakteristieke lintbebouwing aan de Loostraat en Husselarijstraat is nog altijd een herkenbaar element. Op deze locatie wordt het unieke bouwproject Westreenen ontwikkeld.

Westreenen
Westreenen bestaat uit zes ruime bouwpercelen. Door het weidse uitzicht op het Looveld kunt u hier heerlijk vrij wonen. De overgang naar het bebouwde gebied geeft u de behaaglijke sfeer van het dorpse wonen.

Knus en toch heerlijk vrij wonen….. in de dorpse sfeer aan Westreenen

Meer informatie nodig?
Meer informatie is te vinden in de brochure die gratis te downloaden is, of laat deze thuis bezorgen.

Download brochure

Uw eigen droomhuis
Altijd al gedroomd van uw eigen huis bouwen? Westreenen biedt een plek waar u geen concessies hoeft te doen. Een eigen plek waar u al uw woonwensen kunt realiseren. Of het nu gaat om kwaliteit en duurzaamheid, of functionaliteit en comfort – in harmonie met de omgeving kunt u al deze elementen realiseren. En kies zelf voor de juiste uitstraling en sfeer van uw droomhuis. En, met de architect en aannemer van uw keuze.